Grappig, ik heb op deze school gezeten. Ik zat o.a. bij juf Erna en bij meester Kleinherenbrink in de klas. Komt er nog weer eens een reรผnie? Ik heb zelfs mijn eerste communie nog gedaan wat begeleid werd door de Wilibrordusschool. Ik herken mijn nichten ook, die zaten ook op deze school ๐Ÿ™‚ Anja Westerink o.a. Leuk om dit voorbij te zien komen, jammer dat ik het gemist heb.

Rinda Benschop
op 10-07-2022

Hoewel het al bijna een week geleden is komen er elke dag nog beelden bij me op van afgelopen zaterdag. Het blijft zogezegd nog โ€œnazingenโ€. De voortreffelijke organisatie heeft het zo mogelijk gemaakt dat veel mensen na vele, vele, jaren elkaar konden ontmoeten in een gezellige, ontspannen sfeer en een prima catering. Groots compliment voor al het werk dat deze mensen het afgelopen jaar hebben hebben!! En dan de ontmoetingen met leerlingen van toen. Vele van hen zijn gekomen en ik heb met velen een praatje kunnen maken. Met grote betrokkenheid kon ieder zijn of haar verhaal vertellen. Het is mooi om te horen hoe ieder zich heeft ontwikkeld in eigen kracht en zo zijn of haar eigen talent heeft ontdekt. Interessante, ontroerende en humoristische verhalen. Om nooit te vergeten!

Leon Beukers
op 24-06-2022

Ik wil graag alle mensen die hebben bijgedragen aan de organisatie van de reรผnie hartelijk bedanken. Eรฉn woord vat de organisatie samen: Perfect. Het was een heel gezellige avond! Groet, Paul

Paul van Lange
op 21-06-2022

Ook ik vond het geweldig en zo fijn om iedereen weer te zien. Organisatie:top!! Ook lees ik dat meester Hesselink even naar mijn mailadres vraagtโ˜บ๏ธ Bij deze; yvonneelzinga71@gmail.com Hopelijk dat je dit berichtje ziet๐Ÿ€ Groetjes Yvonne

Yvonne
op 20-06-2022

Het was super gisteren. Ben geen oud- leerling maar was een betrokken ouder van onze schoolgaande jongens. Heb toch velen kunnen ontmoeten, ook ik had het niet willen missen. Alles was perfect geregeld en de weergoden zorgden voor een stralende middag en avond. Chapeau organisatie en alle vrijwilligers voor alle ingestoken tijd. Hier kunnen jullie dankbaar op terug kijken.En ik geniet nog na.

Joke Kosse
op 19-06-2022

Beste allemaal, wat een geweldige reรผnie. Prima organisatie! Dank daarvoor! Ik heb genoten van de vele ontmoetingen met oud klasgenoten en een paar oud collega's. Het was hartverwarmend! Wat ben ik blij dat ik de vakantie een week heb uitgesteld. Ik kan het moeilijk onder woorden brengen. Ik had het voor geen goud willen missen en geniet nog steeds na. Van de oud leerlingen had ik Yvonne Oudekerk-Elzinga nog iets willern vragen, maar ik heb haar niet gedag kunnen zeggen, omdat ze al weg was. Als iemand haar (mail) adres of telefoonnummer heeft, dan hoor ik dat graag. Tot een volgende keer! Vriendelijk groet aan iedereen.

Gerard Hesselink
op 19-06-2022

Wat een feestje was het gisteren zeg om allemaal oude bekenden weer terug te zien en weer even door de school te mogen lopen. Ik heb ontzettend genoten en dan ook nog eens met dat mooie zonnig weer erbij. Wat een gezellige sfeer. Topdag/avond!! Iedereen die heeft meegeholpen aan de organisatie, ontzettend bedankt!

Vera Hudepohl
op 19-06-2022

Wat was het leuk, wat was het gezellig om op deze reรผnie je klasgenoten , meesters en oud bekenden weer te zien en te spreken . En tevens voor de organisatie een 10 met een griffel !! Geweldig !!

Angelie Haverkort

Jos Zandbergen en
op 01-06-2022

Hallo oud Willibrordus school gangers er komen al bijna 300 op de Reunie ik zou zeggen er kan nog meer bij ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐Ÿ‘€๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘€

Jos Zandbergen
op 25-05-2022

Wens iedereen heel veel plezier tijdens de reรผnie, helaas kan ik er niet bij zijn. Ik ben erg benieuwd of de oud-leerlingen elkaar nog terug kennen. Hartelijke groeten vanuit Spanje

Toos Rekers
op 18-05-2022

Ik kan er helaas niet bij zijn vanwege andere verplichtingen. Ik bewaar goede herinneringen aan de tijd die ik op deze school doorbracht (1953-1959), met als leerkrachten: meester Timmen, meester Hertsenberg en meester ter Beke.

Andre Haverkort
op 14-05-2022

Wilibrodusschool: al weer een eeuwigheid geleden!! ๐Ÿ˜‚ Ik heb me ingeschreven en kijk er al naar uit!!!

Yvonne de Vries
op 19-04-2022

Van die 100 jaar heb ik er 2 jaar gewerkt op de oude locatie naast de kerk. Achteraf toch een bijzondere tijd in mijn lange onderwijsloopbaan. Het salaris in een geel papieren loonzakje, voor de Sinterklaas op pad om in Vroomshoop geld bij de mensen op te halen, de ouderwetse achoolbel en de rijen op het plein.

Diny Altena de Jong
op 29-03-2022

Neem ook eens een kijkje in de foto galerij op deze website. Vanavond fotoโ€™s toegevoegd die we van meester Hesselink hebben gekregen. Heel leuk! Fotoโ€™s mogen worden gemaild naar honderdjaarwbs@outlook.com

Liesbeth Haverkort
op 26-01-2022

Jos Zandbergen uut het blokkie is van de partei Op de Willibrordus school reunie party ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘๐Ÿ’ท๐Ÿป๐Ÿบ

Jos Zandbergen
op 26-01-2022

hartelyke groeten uit canada wishing dat we erby kunnen zyn. Joke(Koelman)myn vrouw, sends ook best wishes. Laat us weten who of alles gaat and hoeo iedereen is. Wy waren in de Oude School van 1946 t0 1953 ,

Henri Rekers
op 17-01-2022

Wat een mooi initiatief! Ik bewaar hele mooie herinneringen aan de Willibrordusschool en wil graag weer oud collega's en leerlingen ontmoeten. Ik heb er heel veel zin in! Succes met de voorbereiding!

Gerard Hesselink
op 16-01-2022

Mooi,tot dan

Johnny Bekmann