Op dit moment zijn er 370 inschrijvingen voor de reünie.

De reünie op 18 juni komt nu snel dichterbij!

Wij kijken uit naar een ontzettend leuke middag en avond waar iedereen - van jong tot oud en zittend of staand - alle ruimte heeft om in een goede & gezellige sfeer bij te praten. De school wordt feestelijk ingericht. Het akoestische gezelschap Rainson zorgt voor de muzikale omlijsting. Hapjes en drankjes zijn aanwezig. Alle ingrediënten voor een geslaagde reünie!

Programma 18 juni

De reünie begint om 16.00 uur. Bij aankomst kan je je melden. Vrijwilligers staan klaar om je  naambadge uit te reiken. Ook ontvang je bij binnenkomst de twee munten die in de entreeprijs inbegrepen zitten.

We nemen eerst de tijd voor een kop koffie, een drankje en het eerste weerzien.

Rond 17.00 uur volgt de officiële opening op het podium. Dat houden we kort.

Rond de klok van 19.45 uur is er op het podium nog één en ander te zien en beleven.

We sluiten de reünie op school af om 22.00 uur.

In de klaslokalen zijn foto’s te zien uit verschillende periodes uit de afgelopen 100 jaar. In ieder klaslokaal staat een andere periode centraal. Dat kan je ook helpen de mensen te vinden en spreken die in dezelfde periode verbonden waren aan school als jijzelf.

Bereikbaarheid en parkeren

Kom lopend of met de fiets

We willen jullie vragen om bij voorkeur lopend te komen of op de fiets.

Op het kleine schoolplein van de kleuters (zijde Meidoornlaan) is een fietsenstalling ingericht.

Parkeren auto

Als je met de auto moet komen en goed ter been bent, dan verzoeken wij je te parkeren bij:

• de Geref. Kerk De Akker aan de Lindenlaan 10, of
  • parkeerplaatsen bij kinderopvang De Giraffe en fysiotherapie De Haere aan de Vogelkers.

Vanaf beide parkeergelegenheden is het 4 minuten wandelen naar school.

Ben je niet zo goed ter been, dan kan je direct naast school parkeren. We hebben hier een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je een parkeerplaats reserveren, dan kan je dat per e-mail (honderdjaarwbs@outlook.com) laten weten. Graag ontvangen we dan ook het kenteken van jouw auto. We houden dan een parkeerplaats naast school beschikbaar, en plaatsen daar een bordje met je kenteken.